Nová 24. série seriálu na Netflix

Nová 24. série seriálu na Netflix

Oblíbený Netflix se dal do pohybu a v současné době aktualizoval českou kartu pro Pokémon: Master Journeys! To jistě potěší celou řadu fanoušků tohoto fenoménu.

Mnoho lidí po celém světě propadlo vášni pokémonů. Celé měsíce pátrají a ptají se, kdy spatří světlo světa další série. Ptáte se i vy, kdy se konečně objeví na Netflixu 24. série? Vzkaz pro všechny fanoušky tohoto seriálu zní: Konečně se nám blýská na lepší časy! I když jsme doposud měli maximálně pár chabých odhadů, které se většinou nakonec nepotvrdily, nyní se konečně Netflix odhodlal k dalšímu kroku na cestě k 24. sérii a aktualizoval českou kartu pro Pokémon: Master Journeys!

Pokémon: Master Journeys

Nová karta seriálu Pokémon nám prozrazuje zejména dvě základní věci. Známe český název a základní synopsi. U nás bude uvedena série Pokémon: Master Journeys uvedena jako Pokémon: Mistrovské Cesty. A zmíněná synopse této série bude následující. Ash se konečně probojovává Světovou korunovační sérií a Goh se dál snaží úspěšně pochytat všechny pokémony. A oba se společně vydávají na další cestu za dobrodružstvím.

Vydejte se na cestu s Ashem a Gohem

Poslední díl skládačky tedy zapadl, ale zatím přesně nevíme, kdy spatří Pokémon: Mistrovské Cesty světlo světa a dostane se až k nám. Podle dostupných informací lze však předpokládat, že by se 24. série mohla u nás objevit v září 2022. Každopádně se budeme po přesném datu dál pídit a sledovat dění kolem uvedení Mistrovských cest. Jakmile bude známo datum, obratem vás budeme informovat.

Season 24 - Master Journeys

  1. sérii provázejí hlavní postavy Ash, Go a Chloe. Ash a Go pokračují v season 24 v chytání Pokémonů a dalších soubojích napříč regiony od Kanto až ke Galaru. Cestou k Ashovu cíli vyhrát Světový šampionát Pokémonů také stále pomáhají s výzkumy v laboratoři profesora Cerise a ke Goouvu cíli chytit všechny Pokémony včetně Mew. Nechybí ani Chloe, která se vydává na svou vysněnou cestu trenéra Pokémonů. Hlavními regiony bude Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova, Kalos, Alola a Galar.